Cum purtam pantalonii din piele?

A trecut de mult vremea cand pantalonii din piele erau destinati exclusiv indragostitilor de rock si de motoare.  Astazi  ne bucuram, mai ales noi, femeile, de farmecul unor pantaloni versatili care flateaza aproape orice silueta.

Pantalonii din piele fac parte din obiectele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra, chiar si pe timp de vara. E adevarat, anul acesta ei sunt putin reinterpretati in sensul ca sunt in trend cei rosii si, mai ales, din piele lacuita, dar nici cei clasici nu raman mai prejos!

Cum sa porti pantalonii din piele?

Pentru serile racoroase de vara, alege cu incredere o pereche de pantaloni din piele, alaturi de o rochie vaporoasa si tenesi, coafeaza-ti parul intr-un coc simplu, lasandu-ti libere cateva suvite si bucura-te de o aparitie deosebita. De asemenea, chiar daca poate parea nepotrivit, pantalonii din piele se pot integra cu succes intr-o tinuta de zi, de birou, daca sunt asociati cu o camasa alba si stiletto, optand pentru un tricou si sacou deasupra!

Daca aveti un eveniment de tip cocktail, o pereche de pantaloni negri, din piele, alaturi de o bluza deosebita in aceeasi culoare, cu maneci sau croi atipic si un colier sau cercei statement, vor crea o tinuta all black simpla, dar de efect. Pentru o pata de culoare, va recomand o pereche de pantofi intr-o culoare indrazneata, poate un verde sau un roz neon.

Asadar, pantalonii din piele sunt o piesa must have din garderoba. Daca ea va lipseste, va invit la AFI Ploiesti pentru a va alege o pereche de pantaloni din piele din oferta diversificata a magazinelor din mall (magazinul Koton, Reserved și H&M). De asemenea, tineti minte: in aceasta perioada ii puteti achizitiona si la un pret mult mai bun decat in sezonul rece!