Zilele acestea s-au afisat rezultatele examenelor de capacitate si de Bacalaureat. Cu siguranta, data fiind situatia ultimelor luni, a fost un examen greu pentru ca nimeni nu s-a mai confruntat vreodata cu o situatie de acest gen. Copiii au trebuit sa se adapteze noilor reguli si implicit scolii online si in ultima faza, sa sustina examenele in noile conditii. Cred cu tarie ca toti absolventii sunt niste castigatori in primul rand prin prisma acestui lucru. Cu atat mai mare a fost surpriza absolventilor de 10! Sunt multi in Prahova si asta e o lectie minunata pe care acestia ne-o ofera intr-o perioada inedita. Planurile si visurile pe care le aveai scrise intr-un colt de suflet, nu trebuie uitate sau ignorate, ele trebuie duse la bun sfarsit, iar cea mai buna cale de a te pregati pentru viata a fost aceea de a se lua la tranta cu propriile limite, cu necunoscutul unei pandemii, demonstrand astfel ca performanta se poate face in orice circumstanta.
Elevilor de 10 din Prahova li s-a pregatit o surpriza in aceasta perioada, o surpriza dulce oferita de cofetaria Le Bon Bon. L-am luat la intrebari pe Marian C. Bocan, de la cofetaria Le Bon Bon, curioasa fiind de unde aceasta idee de a oferi torturi de 10 copiilor de 10!
L.C.: De unde ideea aceasta de a rasplati copiii de 10?
M.C.B.: Pai dupa cata energie au consumat de-a lungul anilor pentru a ajunge la acest nivel, era nevoie de o doza de energie si gust ca intr-un final sa intre in vibe-ul de vara si vacanta. Absolventii din acest an nu sunt niste absolventi “normali” caci ei nu si-au dat examenele in conditii de normalitate, iar ultimele luni de scoala nu au fost tocmai usoare pentru acestia. Plus de asta, ne plac oamenii performanti si vrem ca noi, parte din comunitate, sa le oferim ceva acum, cat de mic, in semn de multumire, pentru ca suntem siguri ca ei ne vor oferi ceva mai tarziu.
L.C.: Ce trebuie sa faca un elev de 10 ca sa primeasca rasplata dulce?
M.C.B.: E foarte simplu, sa ne trimita printr-un mesaj pe Facebook “dovada” sau sa vina direct in cofetaria Le Bon Bon si vor fi sarbatoriti in cel mai delicios mod! Trebuie adaugat ca avem surprize si pentru cei care au fost foarte aproape de tinta si au luat examenele cu peste 9,80! Am pregatit pentru acestia multe vouchere pe care abia asteptam sa le oferim, trebuie doar sa ne scrie!
L.C.: Stiu ca voi sunteti mereu in cautarea de “nou” pentru clientii vostri, ce faceti? Cum a fost aceasta perioada pentru voi?
M.C.B.: Respiram, expiram si ne adaptam! Am profitat la maximum de timpul liber “castigat”, daca il putem numi castig, pentru a experimenta retete noi, incercand totodata sa le perfectam pe cele actuale. Am vorbit mult cu clientii in aceasta perioada si ne-am consultat cu ei, am aflat ce produse noi si-ar dori sa mai gaseasca la noi in cofetarie si acum ne pliem! Ne dorim imbogatirea meniului cu cocktail-uri racoritoare, plus inca cateva produse. Mai multe o sa aflati in momentul lansarii acestora.
L.C.: Eu sunt ca Toma necredinciosul cu ochii pe cantar, de fiecare data! Ce ai de spus in “apararea” prajiturilor?
M.C.B.: Te asigur ca politica noastra de calitate se invarte in jurul cuvantului “sanatos”, stiu ca poate suna incredibil, dar conteaza enorm ingredientele folosite in productia prajiturilor. Asta face diferenta, o cacao de calitate, untul in detrimentul margarinei, si multe alte “secrete” ne diferentiaza de alte cofetarii. Si, in ceea ce priveste ce spuneai spre final, echilibrul e cheia, o prajitura mancata ocazional, la ora potrivita nu te ingrasa.
L.C.: Prajitura perfecta pentru vara?
M.C.B.: Pavlova!
In incheiere, va reamintim de cardul AFI SCHOOL, destinat elevilor, studentilor si cadrelor didactice! Acesta poate fi folosit si la cofetaria Le Bon Bon din AFI Ploiesti, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00-15:00, chiar si in vacanta, el asigurand posesorilor un discount de 20%. Mai multe informatii despre beneficiile oferite de AFI SCHOOL Card si partenerii programului gasiti aici: www.afi-ploiesti.ro/afi-school-card.